Afrodites klinik för motvilliga älskande

Afrodites klinik för motvilliga älskande – Marika Cobbold Hjörne

Orginal title: Aphrodite’s Workshop för Reluctant Lovers

I give this book 3.5 stars out of 5 possible.

Rebecca är en känd skönlitterär författare som skriver kärleksromaner. Många älskar hennes böcker och ser mycket fram emot hennes nästa bok. Men Rebecca tappar tron på kärleken när hon blir osams med sin sambo. Någonting Afrodite inte tycker om.

Den här boken gav mig lite blandade känslor. Den var ju bra, men jag blev lite osams med baksidan på boken, någonting som inte är bra att bli eftersom det kan förstöra hela nöjet med boken. Men jag tycker om boken och det är ju huvudsaken.

Marika Cobbold Hjörne skriver med humor men får samtidigt personen som läser boken att tänka på vad boken handlar om; kärleken. En liten rolig sak om Marika är att hon ursprungligen kommer från Göteborg, men bor nu England och skriver på engelska.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s