Törst

Törst – Richelle Mead

Original title: Vampire Academy

I give this book 4 stars out of 5 possible.

Rose Hathaway är Lissas bästa kompis. Det är hennes uppgift som damphir att skydda henne. Efter att de rymde för två år sedan förs de tillbaka till skolan S:t Vladimir som om ingenting har hänt. Rose måste nu öka sin träning för att ta igen det hon missat när hon var borta för att kunna bli Lissas livvakt när hon går ut skolan.

Törst är den första boken i serien Vampire Academy. De senare böckerna i serien heter Fruset blod, Skuggkysst, Löftet och Andens kraft. Den sista boken i serien Last Sacrifice har inte blivit översatt än.

Jag måste säga att jag tycker att den här boken är bättre på engelska. Det känns som att boken riktar sig till en yngre målgrupp än den på engelska. Vissa saker känns lite konstigt översatta, men jag tyckte ändå om den.

 

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s