Lögner

Lögner – Sara Shepard

Original title: Pretty Little Liars

I give this book 3 stars out of 5 possible.

Aria, Spencer, Emily och Hanna får mystiska meddelande av en som kallar sig A. Vem är det som vet alla deras hemligheter? Det som bara Alison visste om? Kan det vara så att Alison som försvann för tre år sedan är tillbaka?

Lögner är den första boken i serien Pretty Little Liars. Senare böcker i serien är Hemligheter, Skandaler och Intriger. Frestelser kommer ut senare någon gång under 2011. På engelska har också böckerna Killer, Heartless och Wanted kommit ut. Den 5:e Juli kommer den nionde boken Twisted ut och den 6:e december kommer Ruthless ut.

På engelska heter de fem första böckerna Pretty Little Liars, FlawlessPerfect och Unbelievable.

Jag har tittat på tv-serien och såg att de var baserade på böckerna av Sara Shepard och tänkte att de här böckerna är säkert riktigt bra. Men, jag tycker faktiskt att tv-serien är bättre än böckerna – någonting som är ovanligt.  Jag vet inte om det var översättningen jag inte tyckte om, eller om det bara var det att det verkade självklart att dricka och röka om man är tonåring. Det passar inte riktigt in i min värld. Jag kommer nog att fortsätta läsa serien i alla fall för jag måste få reda på hur det slutar.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s