Stravaganza. Maskernas stad

Stravaganza. Maskernas stad – Mary Hoffman

Original title: Stravaganza. City of Masks

I give this book 5 stars out of 5 possible.

Lucien är sjuk. Han är för trött för att gå i skolan och tillbringar tiden i sin säng. Men så kommer han till Bellezza där han inte alls är sjuk. Där måste han rädda den vackra, parallella världen som påminner om Venedig från en katastrof.

Stravaganza. är en serie med fyra böcker. Fortsättningen till Maskernas stad är Stjärnornas stad, Blommornas stad och Hemligheternas stad.

Så här ska en bok vara. Jag tyckte om boken från allra första början. Den var spännande, jag störde mig inte på språket och den var svår att lägga ifrån sig. Det var länge sedan jag läste en bok som nästan fått mig att gråta. Jag är inte så känslosam av mig när jag läser. Jag vet inte riktigt vad mer jag kan säga än: läs den! Jag kan inte vänta tills jag får tag i nästa bok och kan läsa den.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Stravaganza. Maskernas stad

  1. Lina says:

    Jag har läst de tre första böckerna och älskade dom. Hemligheternas stad, visst är det den tredje? Jag har bara hittat den på engelska (city of secrets). Hur får man tag i den på svenska?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s