Mitt perfekta liv

Mitt perfekta liv – Sarah Dessen

Original title: The Truth About Forever

I give this book 4.5 stars out of 5 possible.

Macy jobbar på att vara perfekt. Det är inte helt enkelt när hennes pappa är död, hennes mamma är arbetsnarkoman och jobbet på biblioteket inte blir som hon tänkt sig. Eller när hon får ett oväntat meddelande från sin pojkvän. Men så träffar hon Delia och Wes och får jobb på Delias galna cateringsfirma.

Det här är en av de bästa sommarböckerna jag har läst! Jag vet inte riktigt hur jag hade tänkt mig att den här boken skulle vara, men jag blev lite förvånad av hur den började, det var i alla fall inte som jag hade trott. Men jag tyckte om det. Det fanns en väldigt fin känsla som följde med i hela boken. Jag gillade hur Sara Dessen beskrev känslorna och hur man drogs in i Macys värld. Det fanns mycket vishet.

Mitt perfekta liv är en sträckläsningsbok. Den var väldigt svår att lägga ifrån sig. Det var en bok jag smygläste när jag egentligen skulle göra någonting annat. Det är en bok som jag tror att jag kommer läsa om. Definitivt en bok jag rekommenderar!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Mitt perfekta liv

  1. Pingback: Just Listen | Have You Read This One?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s