Måndag #13 – bokbytarhylla!

Jag har ett tag nu hoppats på att jag skulle hitta någon rolig bokbytarhylla här i närheten men jag har inte lyckats göra det. Jag tog därför saken i egna händer och gjorde en egen på jobbet! Jag rensade ut lite böcker ur min bokhylla och tog med dom, större delen av dom har inte blivit lästa men de har stått länge och jag tror inte att jag kommer vilja läsa dom. Jag och en arbetskamrat fyllde också på med lite böcker som blev över sedan jobbet delade ut lite böcker innan sommaren, dessa fanns det lite dubbletter av. Jag fick med mig en Konsten att få mentala superkrafter hem. Just nu är jag inte jättesugen på att läsa åt det mer facklitterära hållet, det gör jag en del på jobbet just nu, så den kanske får vänta lite med att bli läst. Eller bli läst lite i taget. Den är mycket tyngre än den ser ut! Undrar vad det beror på, jag tycker inte att sidorna känns tjockare än i en vanlig bok.

Jag trodde att läsaloten Fall Into Fantasy avslutades igår, men tydligen fick jag en till dag på mig att läsa, skoj! I går började jag lyssna på A Spell of Trouble av Leighann Dobbs, jag har kommit ungefär en timme in i boken och har inte riktigt än bestämt mig för vad jag tycker. Ibland ligger det lite musik i bakgrunden, det tycker jag är lite mysigt!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s