Fall Into Fantasy, dag 5

Sista dagen av Fall Into Fantasy läste jag lite grann i fyra olika böcker. Jag läste de två sista sidorna i The Case of the Restless Redhead och läste därmed ut den. Jag läste fyra kapitel av De vänsterhäntas förening, till jobbets bokcirkel, som skulle diskutera dessa under dagen. De fyra kapitlen läste jag som ebok på mobilen men det motsvarade 29 sidor i den fysiska boken. Jag läste 35 sidor i Dagboken och lyssnade 54 minuter på A Spell of Trouble.

Antal lästa sidor: 66
Antal lyssnade minuter: 54

Totalt lästa sidor: 212
Totalt lyssnade minuter: 577 (9 timmar och 37 minuter)
Avslutade böcker: 2 (Harry Potter and the Order of the Phoenix, The Case of the Restless Redhead)
Avklarade utmaningar: Läs en bok med ett omslag i färgskalan gul-orange-röd, Läs en bok av en favoritförfattare

Mina mål för läsaloten var att läsa ut två böcker, det lyckades jag uppfylla! Jag klarade också av två av mina utmaningar (The Case of the Restless Redhead passade också in under utmaningen Läs en bok som utspelar sig innan 2000-talet men jag vet inte riktigt vad som gäller i sånna utmaningar om böcker passar in på flera ställen). Jag trodde att jag skulle ha läst fler antal sidor än jag gjorde men jag är mycket nöjd ändå, det blev mycket lyssnat istället. Jag läste en del böcker utanför min läs-lista också. Jag läser ofta det jag känner för och då är det inte alltid lätt att hålla sig till en planerad lista.

Det här med läsalot var roligt, tack I Regnet för att jag fick vara med och delta!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s