Måndag #18

Den senaste veckan tror jag att jag har lyssnat en massa på ljudböcker. Jag har lyssnat så långt jag kan på serien The Guild Codex: Spellbound av Annette Marie, nu måste jag vänta på nästa bok. Jag har lyssnat på Liesl & Po av Lauren Oliver och just nu lyssnar jag på Gifted Thief av Helen Harper. Den senare tycker jag om mycket mer än jag trodde att jag skulle, i skrivande stund har jag bara två timmar kvar och jag funderar på om nästa bok finns tillgänglig.

I fysisk form läser jag fortfarande Pandemonium av Lauren Oliver, den är helt okej men den är inte den mest spännande av böckerna jag läser just nu så den har blivit lite liggande.

Jag har börjat fundera på om jag ska läsa lite julböcker, jag tror att jag har en lånad biblioteksbok som borde lämnas igen snart som borde läsas. Den står kanske på tur efter Pandemonium.

I fredags hämtade jag ut en bok på biblioteket som jag hade reserverat. Väl där såg jag att de hade en liten vagn med utrensade böcker. Atlantis har alltid fascinerat mig lite och jag har nog inte riktigt läst någonting om det så jag bestämde mig för att prova! Är det någon som har läst den? Vad tyckte ni?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s