Måndag #26

Jag läser fortfarande The Last Wish av Andrzej Sapkowski, del 0.5 i The Witcher. Vi tittar samtidigt på -tvserien och ligger lite före med avsnitten mot hur långt jag kommit i boken. Faktiskt så tycker jag att de går bra ihop, böckerna och tv-serien, även om jag är efter i boken. De ger lite olika information på sina ställen så de kompletterar varandra.

Sen förra måndagen så har jag hunnit lyssna på två till böcker om Lexy Baker, en serie av Leighann Dobbs. Jag tror att det kommer dyka upp två recensioner på dom inte alltför långt bort i framtiden. Just nu lyssnar jag på Taken by Werewolves av Kestra Pingree, första delen i serien The Lost Princess of Howling Sky. Jag är inte direkt imponerad och har några gånger funderat på att byta bok, vi får se om den blir utlyssnad eller övergiven. Om inte annat så blir jag sugen på att läsa lite annan fantasy som jag har liggande hemma…

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s