Måndag #38

Jag tänker ibland att jag ska skriva lite bokrecensioner men det kommer lite annat emellan. De kommer när de kommer, eller så kommer de inte alls. Jag tror jag har tre i princip färdiga recensioner att putsa ut i flödet någon gång.

Just nu känns det som att jag läser en himla massa böcker samtidigt. Två av de senaste påbörjade är jobbcirkelns nästa bok; Flickan från ingenstans av Justin Cronin och Murder of Crows av Anne Bishop.

I helgen såg jag över mina blommor lite, planterade om och klippte lite sticklingar. En blomma jag hoppas ska ta fart är klätterkallan, den tog jag som skott från jobbet i höstas och planterade nu efter att den legat på rotning hela vintern.

Vad läser ni för något just nu? Har ni några blommor som trivs lite extra nu när våren har kommit?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s