Måndag #40

Just nu läser jag Murder of Crows av Anne Bishop, det är den andra delen i serien The Others. Jag tyckte mycket om den första boken, om man bortser från euforin bakom skärandet och samma sak gäller den här boken. Det har kommit lite hintar om att cassandra sanguae-människorna kanske har fler krafter än man tidigare har vetat om?Spännande! En av grejerna jag tycker mycket om med den här serien är att det är de övernaturliga varelserna som styr över världen och inte tvärt om, det är en trevlig omväxling.

I jobbcirkeln läser vi på i Flickan från ingenstans av Justin Cronin, en första del i en trilogi. Vi har kommit tio kapitel i och den har börjat ta fart nu. Än så länge har jag tyckt att det har varit lite för mycket ovidkommande information som bara har drygat ut boken och gjort den längre (den är dryga 900 sidor så det kommer ta några månader för oss att läsa den tillsammans) men det kanske knyts ihop fint i slutändan. Jag hoppas det!

Jag och pojkvännen tittar just nu på serien Castle. Det har gjort mig sugen att läsa om boken Heat Wave, som Castle skrivit i serien och läsa vidare i Nikki Heat-serien. Det var dock någon som snodde boken så jag får läsa annat tills den blivit utläst.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s