Måndag #41

Jobbcirkeln fortsätter läsandet med Flickan från ingenstans av Justin Cronin, vi är en 250 sidor in i boken och mycket har börjat hända. Det ska bli spännande att se vart boken är på väg. Jag läser också Murder of Crows av Anne Bishop, ibland tycker jag att nästan att den är lite otäck men jag fascineras också av världen vi befinner oss i.

I går beställde jag en hög med böcker! Ett av paketen är redan på väg men det andra dröjer nog lite extra. Jag ser mycket fram emot mina bokleveranser!

Har ni köpt några böcker på sistone?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s