Huggtänder?

Huggtänder? – Katie Maxwell

Original title: Got Fangs?

I give this book 4 stars out of 5 possible.

Huggtänder? kan man kalla för en fantasybok för tjejer.
Allt Fran ville var att ha ett normalt liv. Att hon kunde smälta in och vara som alla andra. Det är dock inte så lätt när man har en ovanlig förmåga. En förmåga ens mamma vill att man ska använda för att ta reda på vem det är som har tagit Goth Faires (det resande nöjesfältet hon hamnat på för att hennes mamma jobbar där) alla pengar. Och vad gör man när en vampyr kommer och säger att man är den enda som kan frigöra hans själ?

Huggtänder? är den andra boken i serien Smooch. Den första heter Galen i Orlando, men den är skriven av Kassy Tayler så det är en serien med flera olika författare. Det är fristående böcker så man måste inte ha läst de andra i serien för att kunna läsa den här.
Andra böcker i serien är De fördömdas cirkus och Året då allt gick snett, båda är av Katie Maxwell.

Jag tycker om den här boken. Jag läste den faktiskt för ganska länge sedan.
Jag kan inte säga exakt vad det är som gör boken bra, det är någonting med halvfantasyn och sättet boken är skriven på. Jag vet inte hur boken är på engelska, orginalspråket, men jag skulle gissa att den är mycket bättre med Katie Maxwells egna ord.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s