Pick up

Pick up – Eva Dozzi

Original title: Pick up

I give this book 2.5 stars out of 5 possible.

Pelle har inte varit den bästa på kvinnor efter ett fiasko på gymnasiet och har oftast hållit sig undan. Han i kontakt med CS (Charasmatic Seduction) som lär ut knepen för att få kvinnor på fall. Men just som han har tänk sig att ge sig ut i nattlivet händer det som inte får hända; han blir kär.

Jag tror att jag skulle ha uppskattat Pick up mer om jag var äldre. Nu tyckte jag bara att en del av boken var sorglig. Jag känner att Eva har skrivit om kvinnan som osmart och klen, och för mig känns det fel. Men jag ser nog det hela ur ett helt annat perspektiv än en vuxen gör (troligtvis, vad vet jag?) eftersom jag inte anser mig själv som vuxen. Jag skulle inte ha någonting emot att få en vuxen kommentar av boken.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s