Skuggvarelser

Skuggvarelser – Magnus Nordin

Original title: Skuggvarelser

I give this book 4 stars out of 5 possible.

En ny familj hittar till Nejde och flyttar in i Ryssens hus. Huset alla alltid har varit rädda för, där det påstås spöka. Familjen är annorlunda och pratar inte svenska. Trots det fattar Daniel tycke för tjejen, Kira.

Fortsättningen till Skuggvarelser heter Blodets röst.

En annorlunda bok. Någonting som inte förvånar mig eftersom det är Magnus som har skrivit den. Han skriver bra, jag vet inte riktigt vad det är som gjorde att jag tyckte om den här boken. Den liksom fångar läsaren. Först var jag lite tveksam till att läsa Skuggvarelser, det men det fanns någonting som gjorde att jag inte kunde släppa den. Vilket jag är glad att jag inte gjorde.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s