Fjärrkontroll

Fjärrkontroll – Andy McNab

Original title: Remote Control

I give this book 4 stars out of 5 possible.

Nick är på uppdrag i Washington förr att skugga två IRA-agenter när han utan förklaring kallas hem till Storbritannien. Inann han åker hem bestämmer han sig för att han ska hälsa på en gammal SAS-kollega och hans familj. När han kommer fram upptäcker han att alla i familjen utan deras sjuårige Kelly är brutalt mördade. Nick och Kelly hinner knappt därifrån mördarna är efter dem. Kelly är det enda överlevande vittnet och måste därför dö…

Fjärrkontroll är den första boken i en serie på tolv böcker än så länge, nummer tretton på engelska den 28 october i år, den heter Zero Hour. Bok två och tre i serien heter Kris fyra och Operation: Brandvägg (Chrisis Four och Firewall på engelska).

Jag gillar den här boken. Den är inte som böckerna jag brukar läsa, men man måste ju variera lite. Det märks att Andy McNab har erfarenheter i det han skriver om, det är inte alla författare som har det. Den är väl skriven och får en att vara med och tänka, någonting som är mycket bra med den här typen av böcker.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s