Mitt nya jag

Mitt nya jag – Sophie Kinsella

Original title: Remember Me?

I give this book 5 stars out of 5 possible.

Tänk dig att du vaknar upp på ett sjukhus. Du kommer inte ihåg någonting över de senaste åren. Du är snygg, rik, chef på företaget och gift med en främling. Så är det för Lexi. Snart upptäcker hon att allt kanske inte är så perfekt som det verkar.

Sophie Kinsella har lyckats igen. Jag tycker om hennes språk, översättningen av boken är mycket bra. Mitt nya jag är en typisk feel-good bok som man blir glad av att läsa. Passar för 15+. Rekommenderas starkt.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s