Fruset blod

Fruset blod – Richelle Mead

Original title: Frostbite

I give this book 5 stars out of 5 possible.

Fruset blod är den andra boken i serien Vampire Academy om Lissa och Rose. Den första boken heter på svenska Törst. De följande böckerna, som har blivit översatta heter Skuggkysst, Löftet och Andens kraft. Den sista boken i serien har inte blivit översatt än.

Jag tycker bättre om Fruset blod än vad jag tyckte om Törst på svenska. Jag tror att om man läste den här serien på engelska först är det lätt att den känns lite fånig till en början när man läser den översatt till svenska då man inte riktigt kan översätta alla saker. Det kan vara så att jag vande mig vid översättningen och inte tänkte på den lika mycket som när jag läste första boken. Det känns som om böckerna är riktade till en lägre ålder på svenska. Om man tycker om vampyrer ska man absolut läsa Richelle Meads Vampire Academy.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s