Skuggkysst

Skuggkysst – Richelle Mead

Original title: Shadow Kiss

I give this book 5 stars out of 5 possible.

Tredje boken i serien Vampire Academy. Ibland känner jag mig lite tråkig som inte berättar vad som händer i böckerna, men jag kan inte spoila vad som händer tidigare i serien.

Tidigare böcker i serien är Törst och Fruset blod. De senare böckerna som är översatta heter Löftet och Andens kraft. Den sista boken, Last Sacrifice, släpps översatt till svenska i augusti 2011.

Jag tycker att översättningarna av Vampire Academy har blivit bättre för varje bok, eller så har jag vant mig på översättningen och stör mig inte lika mycket på det som jag gjorde i första boken. När jag började närma mig slutet av Skuggkysst kände jag att jag inte riktigt ville fortsätta läsa, jag visste – eftersom jag läst den tidigare på engelska – vad som skulle hända, men när jag fortsatte kände jag mig rörd. Det var fint, men lite sorgligt. Inte en chans att jag inte läser nästa bok så fort jag kommer över den!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s