Väktarens mardröm

Väktarens mardröm – Joseph Delaney

Original title: The Spook’s Nightmare

I give this book 4 stars out of 5 possible.

Vätarens mardröm är den sjunde boken i serien om Tom. Tom är en lärling och håller på att utbilda sig till en väktare. De tidigare böckerna heter Väktarens lärling, Väktarens förbannelse, Väktarens hemlighet, Väktarens strid, Väktarens misstag och Väktarens offer. Den åttonde boken kommer ut någon gång under 2011, den heter The Spook’s Destiny på engelska.

Det var ganska länge sedan jag läste Väktarens offer, som är den sjätte boken så jag vet inte hur jag ska jämföra böckerna. När jag började läsa den här boken blev jag lite förvånad då jag hade fått för mig att någonting som inte alls hade hänt hade hänt. Jag tycker att de här böckerna är riktigt bra, jag tror att jag gillar serien mer nu än vad jag gillade mittenböckerna. Klart jag kommer vänta på att få läsa nästa bok, hoppas bara att det inte dröjer alltför länge innan den kommer ut.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s