Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser Vrålande klockans gåta

Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser Vrålande klockans gåta – Robert Arthur

Original title: Alfred Hitchcock and the Three Investigators in The Mystery of the Screaming Clock

I give this book 5 stars out of 5 possible.

Tre Deckare är en klubb som Jupiter, Bob och Peter har startat. Tillsammans löser de gåtor och mysterier. I den här boken hittar de en klocka på skroten, skroten som tillhör Jupiters farbror och faster. Klockan vrålar när man sätter i sladden. Det skulle kanske inte ha varit så mycket speciellt med denna klocka om det inte varit för att den vrålade och för den mystiska lappen som satt på undersidan. Tre Deckare bestämmer sig för att lösa mysteriet bakom denna underliga klocka.

Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser Vrålande klockans gåta är med i serien Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser. Serien består av fristående böcker om de tre deckarna.

Jag gillar äldre böcker. De har mycket ofta ett bättre språk och en bättre översättning. Den här boken är smart, humoristisk på sina ställen och spännande. Det finns inte något kapitel som bara är där för att boken ska bli längre, utan hela texten för historien framåt. När jag har läst den här boken känner jag att jag vill läsa fler böcker som den här. Det är väldigt trevligt att läsa en bok som denna i kontrast till alla böcker som publiceras i dag. Det finns ingen bok som är skriven idag som jag har stött på med liknande innehåll. Mycket läsvärd bok.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s