Skandaler

Skandaler – Sara Shepard

Original title: Perfect

I give this book 3.5 stars out of 5 possible.

Skandaler är den tredje boken i serien Pretty Little Liars. Senare böcker i serien som har kommit ut på svenska är Intriger. Frestelser kommer ut senare någon gång under 2011. Den första och andra böckerna heter Lögner och Hemligheter.

På engelska heter de fem första böckerna Pretty Little LiarsFlawlessPerfect och Unbelievable. På engelska har också böckerna KillerHeartless och Wanted kommit ut. Den 5:e Juli kommer den nionde boken Twisted ut och den 6:e december kommer Ruthless ut.

Jag måste säga att böckerna blir bättre och bättre även om det känns som om det inte händer jättemycket i böckerna. Jag kan tycka att de blir bättre i och med att jag började med att titta på tv-serien och den är ganska annorlunda ifrån böckerna. Jag tror att Pretty Little Liars böckerna är avsedda för personer i yngre tonåren då de inte är så svårlästa, har ett lätt språk och är inte så långa. Hela tiden får man mindre ledtrådar om A vilket gör att man inte kan sluta läsa nu, då får man ju inte veta vem det är som har skickat alla dessa mystiska sms. Och man får inte veta hur det går med Hanna, Spencer, Aria och Emily. Jag tycker att det här är en väldigt bra historia, det går inte riktigt att inte läsa fortsättningen.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s