Den kidnappade rymdforskaren

Den kidnappade rymdforskaren – F. W. Dixon

Original title: The Firebird Rocket

I give this book 4 stars out of 5 possible.

Bröderna Frank och Joe Hardy får i uppdrag att leta reda på en försvunnen raketforskare som försvann under mystiska omständigheter. Han misstänks ha kidnappats av främmande makter. Samtidigt blir de ombedda att leta efter sonen till en senator, sonen försvann för över ett år sedan.

Den kidnappade rymdforskaren är en bok i serien Bröderna Hardy som består av fristående böcker.

Det är mysigt med gamla böcker. Efter att jag precis läst Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser Vrålande klockans gåta hade jag lite högre förväntningar på den här boken och väntade mig att den skulle vara lite bättre än den var. Den kidnappade rymdforskaren är en typisk bok man hittar i en gammal låda och tänker “hm, den här ska jag nog ta och läsa” och så gör man det. Jag tycker att de här böckerna är bra i och med att de har bara med relevanta saker. Jag tycker också att de är lite charmiga då man inte använder mobiltelefoner och andra avancerade prylar vilket gör att det blir en helt annan stämning i boken.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s