Gängkriget

Gängkriget – Robert Muchamore

Original title: Cherub – Mad Dogs

I givet this book 3 stars out of 5 possible.

Cherub är en underrättelsetjänst. Barn är de bästa agenterna. Ingen misstänker ett barn att vara en spion. Ett barn kan enkelt avlyssna, rapportera och sabotera. Polisen behöver information och de behöver James för uppdraget. James har de rätta kontakterna sedan ett tidigare uppdrag.

Gängkriget är den åttonde boken i serien Cherub. Tidigare böcker i serien är Rekryten, Uppdraget, Fritagningen, Fritt fall, Överlevarna, Aktivisterna och Misstänkt. Senare böcker i serien är Sömngångaren och Generalen som kommer ut någon gång i höst 2011. Det finns också två böcker som inte har hunnit bli översatta än; Cherub – Brigands MC och Cherub – Shadow Wave.

Genomarbetad, bra research. Men, man blir lite trött på böckerna om man läser för många på raken eller för nära inpå varandra. Jag tyckte att boken gick lite segt på vissa ställen, men den var helt okej. Gängkriget är inte en bok jag skulle läsa på kvällen. Jag tycker att det är läskigt med hur folk använder droger och hur man kan döda någon i kallt blod. Men helt klart värd att läsa om man gillar de tidigare böckerna i serien.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s