Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser: Tjutande grottans gåta

Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser: Tjutande grottans gåta – William Arden

(Based on characters created by Robert Arthur)

Original title: Alfred Hitchcock and the Three Investigators in The Mystery of the Moaning Cave

I give this book 4 stars out of 5 possible.

De tre deckarna åker till den tjutande dalen för att spendera ett par lediga veckor hos familjen Dalton. Där snubblar de på mysteriet med den tjutande grottan som fått namnet efter en gammal indiansägen. Grottan som varit tyst i femtio år har börjat tjuta igen och människor tros ha sett El Diablo på nytt.

Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser: Tjutande grottans gåta är med i serien Alfred Hitchcock och Tre Deckare löserSerien består av fristående böcker om de tre deckarna.

Lika som med de andra böckerna jag läst i den här serien tycker jag att den var mysig, lättläst och ett bra språk. I den här boken lärde jag mig att man faktiskt kan säga “simma – sam – summit” (även om det kanske inte är så vanligt nuförtiden).
Alfred Hitchcock och Tre Deckare löser: Tjutande grottans gåta är en bok jag inte har någonting emot att läsa på kvällen. Vissa böcker kan kännas lite överväldigande eller skrämmande om man läser på kvällen, men den här serien är en jag gärna läser innan jag ska somna.

Jag tror att mitt Alfred Hitchcock-förråd med böcker håller på att ta slut. Läser gärna några fler om jag kommer över någon mer.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s