Röd lilja

Röd Lilja – Nora Roberts

Original title: Red Lily

I give this book 3 stars out of 5 possible.

Röd lilja är den sista boken i triologin om Stella, Roz och Hayley. De två första böckerna heter Blå dahlia och Svart ros. Den här boken handlar om Hayley och till en viss del Harper och Harperbuden (spöket).

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här boken. Innan jag läste boken fick jag höra att det inte var så mycket Harperbrud och ganska mycket inga kläder. Ja, det var en del inga kläder (som alltid i Nora Roberts böcker) men jag tyckte nog att det var mer Harperbrud i den här boken än vad det var i Svart ros. Man förstod henne lite mer, fick reda på varför hon gjorde som hon gjorde. Jag tycker att triologin hade ett litet mysigt avslut. Harperbruden överraskade mig även om slutet var ganska självklart. Och som tidigare tycker jag om beskrivningarna om trädgården och blommorna. Jag rekommenderar den här triologin om man tycker om Nora Roberts andra böcker.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s