En liten hattaffär på hörnet

En liten hattaffär på hörnet – Marita Conlon-McKenna

Original title: The Hat Shop on the Corner

I give this 5 stars out of 5 possible.

När Ellie Matthews mamma dör äger Ellie plötsligt en hattbutik som hon inte vet vad hon ska göra med. Ska hon sälja affären till ett fastighetsföretag, som vill riva och bygga en stor galleria där, eller ska hon ta över verksamheten och göra hattar?

Det här är definitivt årets mysigaste bok! Jag har läst En liten hattaffär på hörnet en gång för ganska länge sedan, det är precis en sådan bok jag älskar att läsa om. Jag kom ihåg några vaga detaljer i boken (att den var bra och att det handlar om en hattaffär).
Någon gång ibland måste man läsa en mysig bok, där allt blir bra. Där man kan känna “jag vill att det där ska hända” och att det finns en chans att det faktiskt gör det. Där man kan känna att man vet vad huvudpersonen känner och kommer göra innan huvudpersonen själv vet om det utan att det blir löjligt. Efter att ha läst den här boken känner jag att jag vill läsa den igen. Den har definitivt hamnat bland mina toppböcker.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s