Ute/Inne

Ute/Inne – Scott Westerfeld

Original title: So Yesterday

I give this book 4.5 stars out of 5 possible.

Det finns olika typer av personer. Alla passar in i en pyramid. Jen är en av de som är högst upp i pyramiden. Hon är en nyskapare. Hunter är en trendsättare. Hans jobb är att hitta nya saker som kommer att bli trendiga. Då träffar han Jen. Och Mandy försvinner. Så de försöker utreda det hela.

Jag har tidigare läst serien Ful av Scott Westerfeld (dock inte Extras) och tycker att den var väldigt bra. Så jag tänkte, varför inte läsa någon mer bok av honom? En klart bra idé. Tror jag kommer försöka läsa Parasit också när min att läsa-hög blir lite mindre.

Jag älskar sättet Scott Westerfeld har delat upp människorna. När jag tänker efter känns det som att det faktiskt stämmer. Det får mig att börja fundera lite, vilket kategori hör jag till? Kanske nyskapare eller övervintrare? Jag vet inte riktigt, men jag kommer klart iaktta personers klädsel ett tag framöver. Jag tycker att Ute/Inne är mycket bra skriven, oförutsägbar – som en bok ska vara, med en bra tvist på slutet. Mycket läsvärd!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ute/Inne

  1. Nea says:

    Jag läste den där för några år sedan och älskade den! Blir sugen på att läsa om den nu 😀

  2. naba says:

    Jag har läst alla översätta scott-westerfeld böcker och parasit var min favorit(också första)
    Så läs den !!

  3. Sv: Ja , har läst och sett filmen och båda är bra på sitt sätt fast jag tror att du borde läsa boken innan du ser filmen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s