Fatta eld

Fatta eld – Suzanne Collins

Original title: Catching Fire

I give this book 5 stars out of 5 possible.

Fatta eld är den andra boken i trilogin Hungerspelen. Första boken heter Hungerspelen och den tredje och sista boken heter Revolt.

Ahh, den här boken har allt! Spänning, drama, kärlek, förtryck, liv och död. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den här boken. Det var lite segt att läsa boken i början. Egentligen skulle jag läsa Revolt, men när jag började läsa den kände jag att inte kom ihåg någonting från Fatta eld, eftersom det var ett tag sedan jag läst den, så jag bestämde mig för att läsa om boken. Så fort jag kommit tillräckligt långt in i boken var det omöjligt att lägga den ifrån mig. Det är en fantastisk fortsättning på Hungerspelen och jag kan säga att jag redan har börjat läsa Revolt innan jag blivit klar med det här inlägget. Hungerspelstrilogin är en serie alla borde läsa!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Fatta eld

  1. Pingback: Fatta eld « I read quite much

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s