Artemis Fowl – Atlantissyndromet

Artemis Fowl – Atlantissyndromet – Eoin Colfer

Original title: Artemis Fowl and the Atlantis Complex

I give this book 4 stars out of 5 possible.

Tidigare böcker i serien: Artemis Fowl, Artemis Fowl – Det kalla kriget, Artemis Fowl – Evighetskoden, Artemis Fowl – Slipad Opal, Artemis Fowl – De försvunna demonerna och Artemis Fowl – Tidsparadoxen.

Någonting står inte rätt till med Artemis Fowl. Supergeniet har börjat bete sig underligt. Han beter sig som att han har tvångstankar och har någonting speciellt för siffran fem. Dessutom har han plötsligt bestämt sig för att rädda världen med sin nya uppfinning. När han ska visa upp den för en grupp elitvättar på Island går inte riktigt allt som han tänkt sig.

Artemis Fowl är Artemis Fowl. Jag tyckte att den här boken är annorlunda om man jämför med de andra böckerna. Man får se en annan sida av Artemis vänner då han inte riktigt är sig själv och kan rädda alla ur situationen. Man får också lära känna Julius Roots bror, Turnball. Jag tycker om den här boken. Den har humor, är smart och man vet inte riktigt vad som kommer hända. Det är en bok för de som tycker om lite spänning. Go for it!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s