Mer från Deckarhyllans klassikerserie

deckarhyllan2o3

Efter att jag hade läst Perry Mason och fallet med den anklagade advokaten så kanske de här flyttade hem till mig. Det är del två och tre i Deckarhyllans klassikerserie.

Kungen är död är den 23 boken i Ellery Queen-serien. Jag har inte läst någon i serien tidigare, men jag tror att jag har någon bok i en kartong här hemma. Den kanske får letas fram när den här har blivit läst…

Huset som saknade nyckel är den första boken i serien Charlie Chan och utspelar sig på Hawaii. Jag har inte läst någon bok som utspelar sig där tidigare (tror jag), det ska bli spännande. Jag har sett en säsong av den gamla Hawaii Five-O, det är kanske är lite åt det hållet jag förväntar mig att den här ska vara.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s