Måndag #4

Mina år som studerande börjar vara slut. För nu. Man vet ju inte vad som händer i framtiden. I mitten av augusti börjar jag på mitt första riktiga jobb. Jag flyttar också hemifrån för första gången. Just nu flyttar jag lite i taget, det är lagom. Än så länge har jag inte införskaffat några bokhyllor så böckerna har inte fått flytta så många än. Det är lite jobbigt att packa ner böckerna i lådor men det blir nog fint när de får komma upp sen.

I dag hämtade jag ut två reserverade böcker på biblioteket, den ena Härligt oärlig av Ally Carter. Det är den första boken i Heist Society-serien som jag nämnde i senaste rensa Goodreads-hylle-inlägget. Jag blev lite sugen på att prova att läsa den första boken på svenska. Den andra boken var Nattbäraren av Sabaa Tahir, den blir nog nästa bok som står på tur att läsas. Det är den tredje boken serien Askq och eld. Jag hade hoppats på att det var den sista i serien för jag är så dålig på att komma ihåg vad som har hänt när nästa bok ska läsas ett år senare, men Goodreads skvallrar om att det kommer (åtminstone) en fjärde bok också. Jag tyckte om de två första böckerna så det blir nog bra (men just nu är de lite luddiga i minnet).

För några dagar sedan frågade en av mina kompisar om fantasy-boktips. Nu när jag rumsterar om bland mina böcker är det som en inventering så det kommer kanske fram några godingar att tipsa om. I så fall dyker de kanske upp här i ett inlägg med…

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s