Måndag #8

Jag har fortfarande inte fått upp några bokhyllor. Eller införskaffat några. Men jag har hämtat fler böcker till lägenheten! Mestadels sånna som är mina, men jag lånade också med mig boken Söta, röda sommardrömmar av Christoffer Holst som mamma hade i sina ägor. Den har jag sett många som har läst och jag har själv varit sugen på att läsa den ett tag. Jag har kommit några sidor in i den och den var inte riktigt som jag trodde men det behöver inte nödvändigtvis vara något dåligt!

I veckan kommer det komma en månadssammanfattning av augusti, listor är roliga att göra. Speciellt om det är listor på böcker.

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s