Måndag #7

Just nu läser jag Written in Red av Anne Bishop. Det är den andra boken jag köpte i somras när jag var ute och reste, den första var Moon Called av Patricia Briggs. Jag köpte båda böckerna för att jag var sugen på att prova lite nytt. Den här är snart utläst och jag är mycket nöjd med båda mina val. Jag vill läsa fortsättningen på båda böckerna!

Sedan förra måndagen har jag i ljudboksväg lyssnat klart på Dragon’s Guard av Eva Chase. Det är den första boken i serien Dragon Shifter’s Mates. Jag var inte helt nöjd med den, bland annat förväntade jag mig lite mer drake i den. Om jag lyckas formulera mina tankar Om den på ett vettigt sätt kanske det kommer en recension på den men jag lovar inget. Vi får se om det blir någon mer lyssning på den serien. Jag gav boken två av fem stjärnor, den var okej.

Jag har också lyssnat en del på Harry Potter and the Philosopher’s Stone av J.K. Rowling. Nu är vi tillbaka till Harry Potter igen. Vad kan man säga, Harry och Stephen Fry är bra sällskap.

Vad har ni läst den här veckan?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s