Måndag #6

Nytt jobb, ny lägenhet, mycket att tänka på.

Jag läste ut Härligt oärlig av häromdagen av Ally Carter. Jag tyckte mycket om den på svenska med, jag har läst den tidigare på engelska, men vissa saker låter lite bättre på engelska. Det är lite synd att inte resten av serien har blivit översatt också, jag hade gärna läst de andra med. Även om jag tycker att det inte är några problem att läsa på engelska känns det alltid som att det är något man missar.

Jag har också läst Nattbäraren av Sabaa Tahir. En bra fortsättning på serien, det ska bli spännande att läsa hur det hela slutar sen.

Jag fyllde år i veckan som var och fick lite böcker. Bland annat fick jag boken Vänskap, böcker & mat med Else-Marie Ottersten som redaktör. Det var en mycket mysig bok full med bokcirklar och recept. Jag har inte provat några av recepten än men det såg ut att vara både goda och enkla recept så jag kanske återkommer när jag har provat några stycken…

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s