Måndag #9

Just nu läser jag två stycken olika böcker som jag har lånat från biblioteket; Silkesmasken av Robert Galbraith och Sirenen av Kiera Cass. Silkesmasken är den andra boken i serien om Cormoran Strike, vi läste den första boken i vår bokcirkel i vintras eller våras. Jag och pojkvännen tittar på tv-serien också, vi har visst hunnit förbi där jag är i böckerna men det gör inte så mycket. Jag tycker om både böckerna och serien. De är inte precis likadana men mycket är lika, jag tycker att tv-serien följer böckerna väldigt bra.

Sirenen är en fristående bok. Kiera Cass skrev Sirenen innan The Selection-serien och jag har hört något om att den inte riktigt var lika bra. Jag har läst ett femtiotal sidor in i boken och jag tror att jag håller med, den känns lite tråkig.

I ljudboksväg så började jag att lyssna på Harry Potter and the Order of the Phoenix häromdagen. Nu lyssnar jag visst på dom lite i godtycklig ordning men vad gör det?

Jag kan höra hur det regnar utanför, jag ska krypa upp lite i soffan och mysa lite innan det är dags att gå och lägga sig. Det är ändå ganska mysigt med regn!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s