Måndag #11 – i vilken det har bakats bullar

När jag fyllde år fick jag en bok fylld med bullrecept, Baka bullar av Fredrik Nylén. I går provbakade jag det första receptet, den klassiska kanelbullen. Det är väldigt fina och inspirerande bilder i boken. Det här Receptet var väldigt lätt att följa (de andra har jag ju inte provat än, men de ser också ut att vara lika lätta att följa). Det blev väldigt saftiga bullar, över förväntan! Den här kommer det bakas fler bullar ur.

Jag läser en hel drös med böcker för tillfället. Det senaste tillskottet i läshögen är De vänsterhäntas förening av Håkan Nesser. Det är förmodligen ingen bok som jag självmant hade plockat upp men jag fick den via jobbet och vi är nu tre stycken som har bestämt oss för att läsa den tillsammans. I morgon ska vi ha läst de två första kapitlen och diskutera tillsammans. Än så länge gillar jag den, det andra kapitlet slutade lagom spännande så att jag vill läsa mer…

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s