Dragon’s Guard och Söta, röda sommardrömmar

Dragons Guard – Eva Chase
Uppläsare: Felicity Munroe, Joe Arden
Original titel: Dragons Guard (2017)
Serie: Dragon Shifter’s Mates #1
Nästa bok i serien: Dragon’s Tears
Typ av bok: Ljudbok
Längd: 5 timmar 54 minuter
Förlag: Tantor Audio

När jag valde ut den här boken att lyssna på var drak-skiftare hela anledningen att jag valde den. Titeln på serien avslöjar väl lite av bokens karaktär men är det häftiga drakar med så finns det bra med potential!

Det är två inläsare som läser boken, en ur huvudpersonens perspektiv och en som läste ur de tre killarnas perspektiv. Jag hade gärna fått se mer ur killarnas perspektiv, det var knappt något ur deras synvinkel och då kändes det nästan som att det hade gått att skippa den delen helt istället.

Det var för lite drake i den och för mycket touchy-touchy. Jag tyckte också att det var lite märkligt hur fort hon bara accepterade hela 3-partnerskapet. Det fick det hela att kännas väldigt orealistiskt. En liten del av mig önskar att det ska vara lite mer drake i följande böcker så kanske lyssnar jag lite till.

Jag gav boken 2 av 5 stjärnor – den var okej.

Söta, röda sommardrömmar – Christoffer Holst
Original titel: Söta, röda sommardrömmar (2018)
Serie: Cilla Storm #1
Nästa bok i serien: Blå, blå höstvågor
Typ av bok: Inbunden
Längd: 304
Förlag: Lovereads

Jag både tyckte om den här boken och kände att det var något som inte riktigt nådde hela vägen till mig. Jag och svenska böcker går inte alltid ihop. Den här gången hade jag nog velat ha mer igenkänning i boken, nu kände jag inte igen mig. Kanske inte enbart att jag inte kände igen mig, jag kunde inte känna igen någon annan heller, jag vet inte om det låter lite underligt. När det kommer till svenska böcker förväntar jag mig någon form av igenkänningsfaktor, det ökar trovärdigheten. Det saknade jag i den här boken.

Jag har sett den här boken benämnas som feelgod på många ställen, jag har inte tyckt att den riktigt passade in i ”min” feelgood. Häromdagen såg jag någon som kallade den mysrys. Där har vi det! Mysig på sina ställen och lite läskig på andra. Jag tror att jag kommer att läsa nästa bok i serien med.

Jag gav boken 3 av 5 stjärnor – jag tyckte om den.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Swedish and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Dragon’s Guard och Söta, röda sommardrömmar

  1. Pingback: Månadssammanfattning september 2019 | Have You Read This One?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s