Måndag #11

Jag har flyttat mina kokböcker till en annan hylla i köket, nu är de lite mer lättillgängliga. Jag tycker om kokböcker, jag bläddrar gärna i dom och tittar på alla de fina bilderna.

Jag ser fram emot att baka fler bullar ur Fredrik Nyléns Baka bullar. Jag vill prova fler recept ur Eat like a Gilmore, en rolig bok men jag tycker att det ibland är lite omständigt att översätta recepten. Vår kokbok har typ allt, tack mamma! Läckra bakverk och lata dagar har en väldigt trevlig kardemummakaka, och fler recept som jag ser fram emot att prova!

Har ni några kokböcker ni tycker om? Jag är lite sugen på att köpa Pull Up a Chair av Tiffany Thiessen, det verkar vara många blandade goda recept i den. Jag tror att jag ska gå till biblioteket någon dag och låna lite kokböcker.

På tal om biblioteket så var jag där och lånade lite böcker igår. Det var en trevlig överraskning att de har öppet på söndagar. Några av böckerna är sånna som stått på min att-läsa-hylla på Goodreads och några var bara sånna som jag råkade gå förbi… Dagboken var mycket tunnare än jag trodde att den skulle vara, jag får kolla upp så att det inte är en förkortad variant, och Barfotadrottningen var mycket tjockare än jag trodde. Nu har jag att läsa ett tag!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Måndag #11

  1. Brili says:

    Varsågod vännen! Det är ju en orsak till varför ni alla får en kokbok och kanske också just den 😉 Jag har faktiskt också använt den som lärobok när jag gick konsumtionsutbildningen en gång i tiden men det var ganska så många upplagor sen och ni har fått mycket nyare recept. Den är bäst helt enkel! Kram mamma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s