Fall Into Fantasy, dag 1

I går lyssnade jag mest på Harry Potter and the Order of the Phoenix. Det som är praktiskt med ljudböcker är ju att man kan göra en massa saker samtidigt. Jag lyssnade när jag åkte buss, promenerade och när jag städade. Det börjar vara på sluttampen nu så det är allt lite spännande trots att jag vet hur det slutar. Jag läste också några sidor i The Case of the Restless Redhead innan jag somnade.

Antal lästa sidor: 14
Antal lyssnade minuter: 234 (3 timmar, 54 minuter)

Totalt lästa sidor: 14
Totalt lyssnade minuter: 234 (3 timmar, 54 minuter)
Avslutade böcker: –

En bra start på läsaloten! Jag lyssnade mer tid än jag trodde att jag hade gjort.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s