Fall Into Fantasy

Jag har varit sugen på att vara med i en läsalot eller readathon ett tag nu. Läsalot är ett evenemang som pågår under en eller ett par dagar där man försöker läsa lite extra (eller bara precis så mycket man vill och orkar). Olika läsalots ser olika ut men det brukar ofta vara någon form av utmaning med, antingen som den som håller i läsaloten ger förslag på eller som de som är med bestämmer själva.

I går kväll såg jag att I regnet anordnar läsaloten Fall Into Fantasy med start den 10 oktober (i dag, torsdag) till den 13 oktober (söndag). Jag har inte varit med i någon läsalot förut men nu är det dags att testa!

Av utmaningarna som man kan följa har jag valt följande:

  • Läs en bok med ett omslag i färgskalan gul-orange-röd Harry Potter and the Order of the Phoenix av J.K. Rowling (ljudbok).
  • Läs en bok av en favoritförfattareThe Case of the Restless Redhead av Erle Stanley Gardner.
  • Läs en bok vars huvudperson inte är en människaSirenen av Kiera Cass.
  • Läs en bok som utspelar sig innan 2000-taletDagboken av Nicholas Sparks.

Alla böcker håller jag på att läsa sedan tidigare även om jag inte har kommit så långt i dom, det är Harry Potter som jag inte har så långt kvar i. Mitt mål är att läsa klart i alla fall två av de här böckerna; ljudboken och en till. Kanske blir det lite läst i någon annan bok också, vi får se vad som händer! Det kommer att dyka upp lite uppdateringar här om hur det går under läsaloten. Det ska bli spännande att se hur det här går!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s