Three Mages and a Margarita

Three Mages and a Margarita – Annette Marie
Original title: Three Mages and a Margarita (2018)
Inläsare: Cris Dukehart
Serie: The Guild Codex: Spellbound #1
Nästa bok i serien: Dark Arts and Daiquiri
Typ av bok: Ljudbok
Längd: 7 timmar 14 minuter
Förlag: Tantor Audio

Beskrivning från Goodreads.

It went downhill the moment they asked me to do a trial shift instead of an interview—to see if I’d mesh with their “special” clientele. I think that part went great. Their customers were complete dickheads, and I was an asshole right back. That’s the definition of fitting in, right?

I expected to get thrown out on my ass. Instead, they… offered me the job?
It turns out this place isn’t a bar. It’s a guild. And the three cocky guys I drenched with a margarita during my trial? Yeah, they were mages. Either I’m exactly the kind of takes-no-shit bartender this guild needs, or there’s a good reason no one else wants to work here.

So what’s a broke girl to do? Take the job, of course—with a pay raise.

När jag lyssnade på den här kom jag på vad som har stört mig lite med de flesta ljudböcker på senaste tiden (förutom Harry Potter då); de känns ofta långsamma och upprepande. Huvudpersonen tänker ofta på samma saker om och om igen. Det är lite långsamt och tröttsamt att lyssna på. Det här är den första boken på ett tag som jag inte tycker är upprepande, skönt!

Det kändes lite som att jag inte riktigt vad målet med boken var, vart boken var på väg men samtidigt var den tillräckligt intressant för att jag skulle vilja veta fortsättningen. Det förekom en del klyschiga formuleringar som kändes ganska fåniga och som hade funkat bra om de bara inte fanns med, formuleringar som till exempel “all those lovely muscles of his”. Det kändes inte riktigt som att det tillförde något till historien.

Inläsaren påminner ganska mycket om andra läsare från Tantor Audio som jag har lyssnat på den senaste tiden, ganska monoton. Men i och med att den inte var så upprepande så tyckte jag att den var helt okej.

Jag tror att jag kommer att lyssna på nästa bok i serien också. Jag är nyfiken på vad för roll huvudpersonen kommer att få i den här magiska världen.

Jag gav boken 3 av 5 stjärnor – jag tyckte om den.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s