Måndag #19

Den senaste veckan har jag mest lyssnat Highland Magic-serien av Helen Harper. Den andra och tredje boken levde inte upp till den första boken. Jag har lite kvar på den tredje och sen är det dags för den sista boken i serien, det ska bli spännande att se hur det slutar.

Jag börjar närma mig slutet på Pandemonium av Lauren Oliver, nu börjar den bli riktigt spännande!

Häromdagen lånade jag boken The Last Wish av pojkvännen. Andrzej Sapkowskis The Witcher-serie kommer snart ut som tv-serie och då måste man ju undersöka om det är någonting man kanske kan tänka sig att se. Än så länge har jag inte kommit så långt så att jag har hunnit bilda mig någon uppfattning om boken.

När jag inte läser (fast ofta när jag lyssnar) så pillar jag gärna med mina växter. Nu senast fick min porslinsblomma någonting att klättra på. Den här veckan får ni en bild på en blomma istället för en bok!

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s