Måndag #20

Highland Magic-serien av Helen Harper är utläst (utlyssnad) och jag spenderade bussresan hem från jobbet med att försöka komma på vad jag skulle lyssna på härnäst. Den jag lyssnade längst på var Jag kommer hem till jul av Joanna Bolouri Jag har den hemlånad i fysisk form från biblioteket och jag tror att jag kommer att läsa den där istället, jag tror att jag kommer uppskatta den mer i olyssnarformat. Det var först när jag kommit hem som jag kom på att nu är det december och jag kan göra min årliga lyssning av Midnattsstjärnan av Mårten Sandén! Den tror jag kommer bli nästa ljudbok att lyssna på.

I helgen läste jag också klart Pandemonium av Lauren Oliver, del två i trilogin Delirium. Den kändes lite som en transportbok och den stora tvisten i boken var given redan innan boken började. När jag lånade Pandemonium från biblioteket så lånade jag också den sista boken, Rekviem, och den har nu blivit påbörjad.

Vad läser ni just nu? Jag är sugen på julböcker och på att läsa mina nya böcker som jag fick hem för några veckor sedan.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s