Måndag #21

Min dator har varit lite ledsen ett tag men nu är den igång igen! Det är lite bekvämare att skriva blogginlägg på datorn tycker jag.

Just nu lyssnar jag på Midnattsstjärnan av Mårten Sandén och How the Dukes Stole Christmas. Den senare är en samling noveller med författarna Tessa Dare, Sarah MacLean, Sophie Jordan och Joanna Shupe. Jag har lyssnat på den första novellen (av Tessa Dare) och är inne på den andra. Den första tyckte jag var ganska mysig men kanske lite trovärdighets-hål i. Den andra (av Sarah MacLean) tycker jag är lite för tjatig och jag vill mest att den ska ta slut.

Jag borde införskaffa mig en stående lampa eller något som jag kan ha bredvid soffan i vardagsrummet. I går kröp jag ihop i soffan med ljus, te, choklad och Blood Bound av Patricia Briggs. Det gick att läsa med lampan i taket släckt men det var på håret. Jag tror dock inte att det går när taklampan i rummet bredvid också är släckt. Det blir liksom lite mysigare att läsa när man inte behöver ha hela rummet upplyst.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen (som också saknar en bra läslampa) och fortsätta läsa i Blood Bound, det var ganska spännande där jag slutade sist.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s