Måndag #22

Julen är på intåg och jag försöker klämma in lite julläsning bland mina böcker. I går lyssnade jag klart på Mårten Sandéns Midnattsstjärnan, undrar hur många år jag har haft den jultraditionen — att lyssna på Midnattsstjärnan. I dag när jag har julstökat hemma lyssnade jag på ungefär en novell i How the Dukes Stole Christmas.

Jag lånar en läsplatta och provläser lite. Jag försökte hitta någon gratisbok att ladda ner och läsa och hittade Fur-miliar Felines av Harper Lin. Det är inte den första boken i serien men den verkar gå bra att läsa fristående, är den bra lyssnar jag kanske på den första som ljudbok.

I helgen läste jag klart Blood Bound av Patricia Briggs, skönt att jag har nästa bok i serien hemma så att jag kan börja på den snart!

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s