Måndag #23

Jul är på intågande! Jag har en del juliga böcker i min ljudboks-bokhylla som väntar på att få bli lyssnade och alla kommer inte hinna bli lyssnade på innan julen är slut. De kommer kanske få bli lyssnade på tills året är slut och kanske lite på det nya året. Just nu har jag inte långt kvar på En vinter i Paris av Jenny Oliver. Jag trodde att jag skulle tycka om den mer än vad jag gjorde. Tråkigt.

Nästa julbok jag ser fram emot att läsa är Två hjärtans karameller av Sofia Fritzson. Jag har hört mycket gott om den och hoppas att jag tycker att den är lika bra som alla säger!

Vad läser ni just nu?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s