Måndag #24

Jag hade från början tänkt att visa upp mina julklappsböcker men jag tror det får bli ett senare inlägg, dels för att jag inte befinner mig på samma ställe som dom nu men också för att jag funderar på om jag ska göra någon läsutmaning med dom nästa år. De senaste åren har mina mål varit ungefär ”läs vad du är sugen på” och någon siffra i Goodreads-utmaningen. Nu, med mina fina nya böcker, funderar jag på om jag ska knåpa ihop någon utmaning eller mål. Vi får se!

Än är inte året över så jag hinner fortfarande läsa ut någon mer bok. Jag har inte så långt kvar i Sofia Fritzsons Två hjärtans karameller. Det är en väldigt mysig julbok som verkar vara precis det jag vill ha i en mysig jul-feelgood. Jag känner på mig att den kommer att bli omläst igen, om inte förr så säkert till nästa jul!

Jag och pojkvännen tittade på det första avsnittet av The Witcher i dag, vi kanske hinner med något mer avsnitt innan dagen är till ända, och nu är jag sugen på att fortsätta läsa The Last Wish. Jag började läsa den för några veckor sedan men sen kom någon annan bok in i läsningen istället.

Vad läser ni just nu? Och har ni någon bok som ni är lite extra sugna på att sätta tänderna i?

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s