Måndag #27

Läser just nu:

  • The Last Wish av Andrzej Sapkowski, den består av flera stycken noveller så det är lätt att läsa lite i taget. Just nu har jag kommit lite mer än halvvägs av boken tror jag.
  • Ett hov av taggar och rosor av Sarah J. Maas. Det här är den första boken i serien A Court of Thorns and Roses. Den tredje boken i serien är med i läsutmaningen 2020. Eftersom min minne är lite kort så beslöt jag mig för att läsa om de två första böckerna innan jag ger mig på den tredje. Jag började läsa den tredje när jag precis hade köpt den och då märkte jag att det var en del jag hade glömt bort så jag börjar om nu. De två första böckerna har kommit ut på svenska så det passar utmärkt att snabbläsa dom innan jag ger mig på A Court of Wings and Ruin.

Lyssnar just nu på:

  • Taken by Warewolves av Kestra Pingree, jag tror inte att jag har lyssnat särskilt mycket sen jag skrev om den förra veckan. Det var inte riktigt en favoritbok. Jag lyssnade några sekunder på den på bussen i dag när jag inte kunde komma på vad jag skulle lyssna på (det slutade med att jag läste i Ett hov av taggar och rosor istället). Mycket möjligt att den inte blir klarlyssnad?
  • 3 Bodies and a Biscotti av Leighann Dobbs. Jag hade hoppats på mer men jag tycker nästan mindre om den här är den förra i serien. Jag tror att det här blir den sista boken i serien som jag lyssnar på. Den är väldigt kort och jag har bara en timme kvar, annars hade jag inte brytt mig om att avsluta den.

Precis lyssnar klart på:

  • The Unhoneymooners av Christina Lauren. Jag har inte bestämt mig än för om jag ska skriva en recension på den här. Jag tyckte om den, den fick mig att le lite fånigt ibland, men jag tyckte att den blev lite lång på slutet. Kan hända att tur-tvillingens åtgärder på slutet vägde upp det hela.

Ibland när jag är hemma och lyssnar på ljudbok så lägger jag pussel. Det är ett 1000-bitars-pussel och det är lite klurigt så det tar sin lilla tid. Kanske får ni någon uppdatering på pusslandet i måndagsinläggen. På bilden ser ni att jag bara är i startgroparna.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in måndag and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s