Dying for Danish

Dying for Danish – Leighann Dobbs
Original title: Dying for Danish (2012)
Uppläsare: Hollis McCarthy
Serie: Lexy Baker (#2)
Andra böcker i serien:  Killer Cupcakes (#1), Murder, Money and Marzipan (#3), 3 Bodies and a Biscotti (#4)
Typ av bok: Ljudbok
Längd: 3 timmar, 9 minuter
Förlag: Leighann Dobbs Publishing

Synopsis från Goodreads:
When Lexy Baker lands a high paying catering job that allows her to buy some much needed kitchen equipment, she’s excited that things are going so well … until she stumbles over the body of the bride-to-be.

Suddenly Lexy finds herself in a race against time to find the killer. Aided by four iPad toting amateur detective grandma’s, her best friend and her little dog Sprinkles, Lexy finds the suspect list growing at every turn.

To make matters worse, the investigation is headed up by her hunky neighbor Detective Jack Perillo who she had been hot and heavy with – until he mysteriously stopped calling her several weeks earlier.

Add a handsome, rich bachelor who is also a suspect and seems to have designs on Lexy to the mix, and Lexy soon finds that things are not what they seem.

Will Lexy be able to catch the killer in time, or will she end up Dying for Danish?

Jag gillar att böckerna i den här serien verkar vara väldigt korta, det passar de här små historierna. De är utmärkta böcker att lyssna på till och från jobbet. Dessutom går de utmärkt att lyssna på i högre fart, jag lyssnade på den här i lite snabbare takt, fart 1.25x.

En sak jag inte tycker om med huvudpersonen är att hon som antar en massa saker istället för att prata (med grannen). Vi såg lite tendenser av det i första boken men här var det betydligt mer. Vi får hoppas att huvudpersonen skärper sig efter det här och pratar istället för att förutsätta att det är som hon befarar. Hoppas kan man alltid men jag misstänker att det kommer bli lite fler missförstånd.

Jag tycker om när de är flera stycken som hjälps åt att lösa morden. Det är såklart Lexy som gör det mesta men vi har också med bästa kompisen Cassie och Nan och hennes gäng som är med och löser saker. Cassie hade inte så stor plats i den första boken men här var hon med mera! Nan och hennes gäng är några pensionärer som har mysterielösande som hobby. Det känns som att deras lilla deckargäng borde ha en egen liten bokserie men jag tror inte att de har det.

Jag gav boken 3 av 5 stjärnor — jag tyckte om den.

About Yrsha

I love reading, writing and sending letters and postcards. I have (too) many plants and enjoy being out in the forest.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s